Nieuwe Renault truckrange online te rijden • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe Renault truckrange online te rijden

In 2021 zullen de Renault Trucks-modellen voor het langeafstandstransport (T High en T) en voor de bouw (C en K) flink worden vernieuwd. Voor het eerst in de truckindustrie kunnen potentiële klanten en liefhebbers een vrachtwagen voor het eerst aanvankelijk enkel online kunnen rijden, want de nieuwe Renault trucks worden gepresenteerd in de videogame Euro Truck Simulator 2. Daar kunnen ze ook worden gereden.

Renault Trucks biedt zijn fans een nieuwe, innovatieve en interactieve ervaring. Op 6 april 2021 zal de truckfabrikant de evolutie van de Renault Trucks T in 2021 onthullen in de videogame Euro Truck Simulator 2, de simulatievideogame voor vrachtwagens. Het exterieurdesign, de chauffeurspositie en de cabine-indeling worden allemaal aangepast en alles kan virtueel worden getest in de game.

In 2021 vernieuwt Renault Trucks zijn leveringsprogramma voor langeafstandstransport (T High en T) en voor de bouw (C en K). Dit is de meest ingrijpende ontwikkeling sinds de totale vernieuwing van de gehele range door de fabrikant in 2013.

Voor het leef- en rijcomfort van de chauffeurs heeft Renault Trucks belangrijke verbeteringen doorgevoerd, zowel op het gebied van rijcomfort als op het gebied van leefcomfort aan boord. Het hoge veiligheidsniveau voor chauffeurs en weggebruikers stond ook centraal bij de ontwikkeling van de Renault Trucks T-, C- en K-ranges. Voor de klanten is ook de productiviteit van de voertuigen verbeterd, met een nog lager brandstofverbruik en een lagere CO2-uitstoot, en een hogere beschikbaarheid (Uptime) van de voertuigen, met name dankzij de bijbehorende Predict-contracten voor voorspellend onderhoud.

Op 6 april 2021 kunnen liefhebbers plaatsnemen in de cabine van de Renault Trucks T en T High 2021, de nieuwe ergonomie van de chauffeurscabine testen en het comfort van de truck waarderen, in stedelijke gebieden, op regionale wegen of op snelwegen. Hiervoor hoeft u alleen maar in te loggen op de pc-game Euro Truck Simulator 2, die wereldwijd door meer dan 9 miljoen spelers wordt  gespeeld. Of de rijervaringen van andere spelers te delen via de hashtag #renaulttrucksevolution op sociale netwerken.

Bovendien zal de Euro Truck Simulator 2-gamecommunity vanaf 29 maart 2021 de Renault Trucks T 2021 zien staan, verborgen onder een rood doek, voor de Renault Trucks-dealers in de game. In afwachting van het oplichten van het doek biedt Renault Trucks op de sociale netwerken wedstrijden aan, waarbij vele prijzen te winnen zijn via de hashtag #renaulttrucksevolutioniscoming.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer