Red Bull rijdt met zeven Renault T 520 Trucks • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Red Bull rijdt met zeven Renault T 520 Trucks

Zeven Renault Trucks T 520 met High Sleeper Cab spelen voor Red Bull een belangrijke rol in de autosport in Europa. De trucks vervoeren het Red Bull Tree House van de ene Formule 1 Grand Prix naar de andere.

renault_trucks_t_red_bull_racing_f1_team_1_lowres

Het Red Bull Tree House is zowel een mobiele werkplaats als een kantoor en is bedoeld ter ondersteuning van het Red Bull Formule 1 team tijdens een Europees raceweekend. De vier containers voor de mobiele werkplaats bevatten niet alleen het conventionele gereedschap, zoals bijvoorbeeld een draaibank, maar ook een 3D-printer voor het printen van onderdelen. Tijdens een race is het belangrijk om snel te reageren. Dus is het Tree House is een logische uitbreiding van de Red Bull Box in de pit-straat. De andere drie containers zijn het mobiele kantoor, waarin tijdens het raceweekend 35 personen werkzaam zijn.

Renault Trucks T 520 High

De zeven nieuwe Renault Trucks T 520 High zijn een bevestiging van de langdurige relatie tussen Red Bull en Renault Trucks. De zeven trekkers zijn compleet uitgevoerd en voorzien van een 13-liter 520 pk dieselmotor. De automatische versnellingsbak Optidriver maakt het schakelen gemakkelijk voor de Red Bull chauffeurs. Optibrake+ en de Voith Retarder zijn belangrijke veiligheidsvoorzieningen. De cabine betreft een High Sleeper Cab met een stahoogte van 2,05 meter.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer