Renault trucks T voor Moerdijk Koeriers • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Renault trucks T voor Moerdijk Koeriers

Onlangs werd een nieuwe Renault Trucks T geleverd aan Moerdijk Koeriers uit Moerdijk. De 6×2 bakwagen met 380 pk wordt zowel ingezet voor nationale distributie als internationaal transport door heel Europa. Het voertuig werd geleverd door Renault Trucks-dealer Doolaard Bedrijfswagens BV uit Hoogvliet.

Renault Trucks T Moerdijk Koeriers_2

Moerdijk Koeriers heeft 30 jaar ervaring in het transport van diverse goederen in Europa zowel met een bestelauto als truck en zowel enveloppen als 30 ton goederen. Daarnaast voert het bedrijf geconditioneerde transporten uit. De Renault Trucks T voor Moerdijk Koeriers betreft vervanging van een Renault Premium. Moerdijk Koeriers beschikt daarnaast nog over een Renault Midlum en een Renault Master. Richard Winde, eigenaar van Moerdijk Koeriers is erg tevreden over het brandstofverbruik: “De Renault-trucks uit onze vloot presteren heel goed op het gebied van brandstofverbruik. Mijn vertrouwen in deze nieuwe Renault Trucks T is daarom groot. Wij doen er alles aan om de kostprijs van de auto onder controle te houden en hebben daarom bijvoorbeeld ook Optifleet aangeschaft. Bovendien kunnen we hiermee de bewustwording van zuinig rijden onder chauffeurs vergroten.”

Optifleet is het transportinformatiesysteem van Renault Trucks. Het biedt een kant en klare oplossing voor de dagelijkse begeleiding van het wagenparkbeheer en helpt bij het verlagen van de exploitatiekosten door het in real-time beheren van de activiteiten van de truck.  Daarnaast kunnen  technische gegevens per voertuig en per chauffeur op afstand  worden gecontroleerd.

De relatie met de dealer wordt door Moerdijk Koeriers gewaardeerd: “In Renault Trucks-dealer Doolaard Bedrijfswagens BV zien wij een full service partner. Net als wij streven zij ook naar een 24-uurs full service concept om stilstand tot een minimum te brengen en zo de kosten overzichtelijk te houden. Daarnaast is het prettig dat het dealernetwerk van Renault Trucks nu is vergroot. Er zijn meer mogelijkheden en ik verwacht dat het serviceniveau alleen maar toeneemt.”

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer