Speciale Renault Trucks T 6x2 voor VTI • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Speciale Renault Trucks T 6×2 voor VTI

VTI Horst heeft onlangs een bijzondere Renault Trucks T 6×2 trekker met 430 pk motor in gebruik genomen. De truck wordt ingezet voor de levering en montage van staalconstructies. Hiervoor beschikt het voertuig over een 33 ton meter Palfinger autolaadkraan. Vooral de samenwerking met Renault Trucks-dealer Nebim was voor VTI Horst reden voor Renault Trucks te kiezen.

Renault Trucks T VTI Horst_2_lowres

De Renault Trucks T 6×2 trekker van VTI Horst beschikt over een dieselmotor met een vermogen van 430 pk. Voor het leveren en monteren van staalconstructies is het voertuig voorzien van een Palfinger autolaadkraan van 33 ton meter. Om de wendbaarheid van de combinatie te behouden en juiste asbelading te verkijgen, is de trekker uitgerust met een 9-tons vooras en een gestuurde naloopas. VTI Horst heeft reeds een Renault-Premium in gebruik. De positieve ervaringen die het bedrijf opdeed met deze truck en de goede samenwerking met Renault Trucks-dealer Nebim uit Venlo waren voor het bedrijf reden opnieuw voor Renault Trucks te kiezen.

Dick Lek, directeur VTI Horst, is tevreden over het nieuwe voertuig: “Onze chauffeurs rijden nu enkele maanden met de nieuwe Renault Trucks T. De ervaringen zijn louter positief. De truck is comfortabel en het brandstofverbruik gunstig. Dit maakt het echt een perfecte tool voor onze werkzaamheden.” VTI Horst b.v. maakt onderdeel uit van de Lek/Habo Groep, die door het gehele land actief is op het gebied van productie en installatie van energietechnische-, warmtekracht-, elektrotechnische-, koel- en verwarmingsinstallaties in utiliteit en tuinbouw.De gehele Lek/Habo Groep telt circa 300 medewerkers, waarvan ca. 40-45 in Horst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer