Ga naar hoofdinhoud

Twee Renault Trucks T voor Loetoning Vervoer

Loetoning Vervoer uit  Stein heeft onlangs twee Renault Trucks T aangeschaft. De trucks worden ingezet voor tanktransport voor verschillende multinationals in Europa. De voertuigen werden geleverd door Nebim Groep Venlo.

Renault T
De trekkers zijn voorzien van Gardner Denver compressoren voor het lossen van vloeistoffen. De voertuigen beschikken over 460 pk en zijn door het lage eigengewicht uitermate geschikt voor het bulk- en tanktransport.

Met name het gunstige brandstofverbruik was voor Loetoning Vervoer reden voor Renault Trucks te kiezen. Ton Langen, directeur van Loetoning, is blij met zijn nieuwe voertuigen: “We rijden nu al even met de voertuigen en ze hebben zich al echt bewezen. Het brandstofverbruik is erg gunstig. Bovendien hebben de trekkers veel chassisruimte en zitten ze kwalitatief goed in elkaar. Ik vind dat Renault Trucks als merk meer waardering verdient dan dat het nu krijgt.”

Voor de gebroeders Langen zijn een goede serviceverlening en een positieve total cost of ownership erg belangrijk. “Een truck moet gebruikt worden als tool. Hij moet productief zijn. Dit vinden wij terug in de Renault Trucks T. We verwachten dat we onze focus op een lage TCO met deze nieuwe trucks verder kunnen doorzetten”, verklaren de gebroeders.

Loetoning Vervoer BV bestaat sinds 1997 en heeft al vanaf de start ervaring met Renault Trucks. Inmiddels rijden er 35 trekkende eenheden waarvan 20 van Renault Trucks. Het bedrijf rijdt nu als een van de eerste Nederlandse bedrijven met de T-serie. Loetoning vervoert voornamelijk vloeistoffen in tankopleggers voor chemiebedrijven. Zo’n 60 tankopleggers rijden dagelijks in Noord-Frankrijk, Benelux en Duitsland.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer