Ga naar hoofdinhoud

Twee Renaults T voor Voets

Voets Transport uit het Brabantse Eersel heeft het wagenpark onlangs uitgebreid met twee Renault Trucks T Euro 6 430 pk 4×2 trekkers. Het merendeel van de trucks wordt ingezet voor InBev, de bierproducent van o.a. Jupiler, Hertog Jan en Dommelsch, waarvoor Voets Transport 24 uur per dag rechtstreeks aan DC’s van grote supermarktketens levert. De voertuigen zijn geleverd door BAS Veldhoven.

Voets Transport
Directeur/eigenaar Rob Voets: “Wij zijn al gedurende langere tijd klant bij Renault Trucks, hebben zestien Renaults rijden en louter positieve ervaringen. De twee nieuwe voertuigen zijn een vervanging van oudere modellen. We hebben bewust gekozen voor een Euro 6-motor, omdat we hiermee direct voldoen aan de jongste milieueisen en voor minder CO2-uitstoot zorgen.”

De twee nieuwe trucks zullen door Voets Transport worden ingezet voor de buitenlandse transportactiviteiten naar Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië. Rob Voets: “Onze chauffeurs blijven vaak een nacht overstaan. De cabines van de nieuwe modellen zijn fors groter dan de oude trucks, waardoor het veel comfortabeler werken is. Bovendien is de truck stiller en schakelt de versnellingsbak enorm prettig. Ik ben zelf afgelopen zomer bij de presentatie van het nieuwe gamma van Renault Trucks in Lyon geweest en was direct onder de indruk. De nieuwe Renault Trucks T is een topauto, ik denk dat ze hiermee echt een topper voor Renault hebben ontwikkeld.”

Rob Voets heeft weinig opties laten aanbrengen: “Dat hoeft ook niet, want de Renault Trucks T is standaard al vrij compleet. We hebben wel aan de buitenkant wat stekkers en tussenkabels laten aanbrengen, omdat we nog wel eens te maken hebben met speciale trailers. We kunnen nu aan alle wensen en behoeften voldoen.”

Eén reactie op “Twee Renaults T voor Voets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer