Rensa kiest voor Renault D • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Rensa kiest voor Renault D

Technisch Handelsbureau Rensa uit Doetinchem heeft onlangs dertien Renault Trucks D Euro 6 aangeschaft. De voertuigen worden ingezet voor de distributie van verwarmings- en ventilatieproducten van Rensa en de leveringen van sanitairgroothandel GévierDales. De eerste vier trucks zijn onlangs door Paashuis Bedrijfswagens geleverd.

3x D12 - 1x D19 Rensa 3000x2250
In totaal worden er dertien trucks aan Rensa geleverd: zeven Renault D12 chassis met 210 pk en zes Renault D19 WIDE met 250 pk. De Renault-trucks beschikken over een Fuel Eco-pakket met Optiroll en een automatische motorstop die voorkomt dat de motor onnodig stationair draait. Daarnaast zijn de trucks begrensd op 85 km p/u en hebben ze een uitgeschakelde powermode om overmatig brandstofverbruik te voorkomen.

“Die opties zitten er op om zo zuinig mogelijk te kunnen rijden. Wij zijn als Rensa al jaren bezig om te investeren in een duurzame toekomst. Verantwoord ondernemen met oog voor de wereld om ons heen staat hoog in het vaandel”, verklaart Bob Lammers, Hoofd Transport van Rensa.

De nieuwe trucks beschikken over een gesloten opbouw van Van Berkum, grote laadklep, zijdeur en stangensysteem. Deze opbouw is volledig op de wensen van Rensa afgestemd. Via de speciale Renault Trucks Body Builder site waar de exacte chassistekeningen al beschikbaar waren, kon van Berkum zich goed voorbereiden. Hierdoor werd een snelle opbouw en aflevering van het voertuig mogelijk gemaakt.

Rensa beschikt over 34 eigen trucks, waaronder vijf Renault Midlums. Bob Lammers legt uit: “Onze huidige Renault-trucks doen het erg goed zowel op het gebied van onderhoud als qua verbruik. Onze chauffeurs waarderen het comfort van de Renault-cabine. Bovendien is de relatie met de dealer goed. Zij leveren een uitstekende service en denken goed mee bij het specificeren van onze trucks. Nu het dealernetwerk van Renault Trucks door de integratie met Volvo Trucks is vergroot, profiteren wij daarvan. Dit geeft ons nog een extra bevestiging dat wij de juiste keuze hebben gemaakt.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer