Scania levert Euro 6 configuratie aan Overbeek • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Scania levert Euro 6 configuratie aan Overbeek

Internationaal Transportbedrijf Overbeek uit Rotterdam heeft drie nieuwe Scania Euro 6 trekkers in gebruik genomen. De drie trucks hebben een configuratie die momenteel alleen Scania kan leveren, zo meldt Scania Nederland trots.

Scania Euro 6 OverbeekZo is er een gestuurde voorloopas, maximale hoeveelheid brandstof met originele tanks van 540 liter en is er een TRS systeem opgebouwd. Na enkele jaren afwezigheid heeft Overbeek wederom voor Scania gekozen, mede ingegeven door het containervervoer in de regio Rotterdam en op de Maasvlakte. De nieuwe trekkers zullen ook als LZV worden ingezet.

Totaal gaat het om drie nieuwe Scania Euro 6 trekkers met voorloopas. Twee daarvan hebben 540 + 175 liter brandstof aan boord. Eén is voorzien van TRS systeem en 540 liter brandstof. Er is een schuifschotel gemonteerd voor maximale flexibiliteit. De G-cabine biedt een comfortabele werkplek en is voorzien van de originele Scania kastenwand boven de voorruit. De investering biedt Overbeek zekerheid voor de toekomst. Naast de minimale uitstoot in vergelijking met Euro 5, de huidige subsidiemogelijkheden, hogere restwaarde en het gunstige brandstofverbruik, kent de Euro 6 voor de Maasvlakte-2 geen beperkingen. De voertuigen zijn afgeleverd door de Scania vestiging in Hoogvliet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer