Ga naar hoofdinhoud

Scania niet naar Hardenberg

Scania zal niet op de Carrosserie Vakdagen in Hardenberg staan. Dat heeft de Scania Regio Noord besloten. Scania Beers bevestigt het bericht en geeft ook aan dat er later dit jaar een beslissing wordt genomen over deelname aan de beurs in Gorinchem.

Scania Hardenberg“De financiële perikelen raken niet alleen de importeurs. Ook de dealers krijgen hun portie uitdagingen voor 2009 te verwerken. De Carrosserie Vakdagen is een echte dealerbeurs. De keuze om wel of niet deel te nemen wordt door de dealers genomen.Ik heb nu van mijn noordelijke dealer begrepen dat zij de editie voor 2009 zullen overslaan. Als importeur hebben wij volledig begrip voor de keuze van onze dealer en ondersteunen hem”, aldus woordvoerder Nico van der Klugt van Scania Beers.

Het is niet ondenkbaar dat er nog meer standhouders weg zullen blijven uit Hardenberg. “Er is over de beslissing van Scania overleg geweest tussen de dealers van alle merken in die regio, dus ik verwacht niet dat zij de enige zullen zijn”, aldus Van der Klugt. De Carrosserie Vakdagen in Hardenberg staan gepland voor 31 maart, 1 en 2 april 2009.

Claudy Bekmann, beursmanager van de Carrosserie Vakdagen: “Het is balen natuurlijk dat Scania niet komt. Voor hen, voor ons, voor de branche. We zijn momenteel in overleg met andere truckmerken over hun participatie in Hardenberg. Ik weet zeker dat er straks truckmerken staan in Hardenberg, maar ik kan nog niks definitiefs zeggen zolang er nog gepraat wordt. Ik weet wel dat we straks weer een mooie beurs gaan maken, met een nieuwe hal, heel veel trailers en componenten en ook met trucks.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer