Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe Scania’s voor Visbeen Transport

Visbeen Transport heeft haar vloot afgelopen week uitgebreid met vijf splinternieuwe Scania’s. Deze nieuwe aanwinsten zijn de eerste lichting van een vlootuitbreiding die gedurende dit jaar plaats vindt.

Nieuwe-scaniasDeze Scania’s zijn uitgerust met een 6 cilinder 450 pk motor. Visbeen heeft duurzaamheid en efficiëntie hoog in het vaandel staan en heeft dan ook hoge verwachtingen wat betreft het brandstofverbruik van deze Euro 6 motoren, die voldoen aan de hoogste emissienormen. Daarnaast zijn de auto’s voorzien van alle mogelijke veiligheidsvoorzieningen, zoals ‘lane departure warning’ en ‘advanced emergency braking’.

Er is uiteraard ook aan de chauffeurs gedacht. De nieuwe Scania’s zijn uitgerust met het zogeheten ‘driver package’, bedoelt om chauffeurs het toppunt van comfort te kunnen bieden. Zo zijn de auto’s voorzien van onder andere dubbel glas, een full-colour instrumentenpaneel en geventileerde stoelen.

Deze week nemen de chauffeurs hun nieuwe auto’s in gebruik en zullen ze de Europese wegen op gaan. Gedurende het eerste kwartaal van 2016 zullen ook nieuwe auto’s van andere merken geleverd worden waarmee Visbeen Transport haar diverse vloot verder uitbreidt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer