Ga naar hoofdinhoud

Vier Scania’s R450 voor Verploegen

Directeur Henry Verploegen (l), met Wim Nillesen (r) account manager Scania.

Transportbedrijf H.M Verploegen uit Wijchen kocht onlangs 4 Scania R450 trekkers.”Prijs en service zijn natuurlijk belangrijk, maar de gunstige verbruikcijfers die Scania op dit moment neerzet hebben ons ook echt over de streep getrokken”, aldus directeur Henry Verploegen.

Directeur Henry Verploegen (l), met Wim Nillesen (r) account manager Scania.
Directeur Henry Verploegen (l), met Wim Nillesen (r) account manager Scania.

De order van 4 stuks is verdeeld in 3 stuks 4×2 trekkers, en één 6×2 trekker met gestuurde voorloopas. Allen voorzien van de uiterst zuinige Euro 6 450 PK motor welke is gekoppeld aan de Scania Opticruise automatische versnellingsbak. De nieuwste Scania retarder met automatische vrijloop (remvermogen 4.100 nm), Eco-roll en Safety Pakket.

Lees hier de TTM.nl test van de Scania R450

Alles is van stal gehaald om een zo zuinig en veilig mogelijke trekker neer te zetten. Om het optimale uit een nieuwe Scania te halen, geeft Scania een Driver Training bij elk nieuw afgeleverd voertuig.

Transportbedrijf H.M. Verploegen is zowel in de nationale als internationale distributie actief. Naast de hoofdvestiging in Wijchen heeft het bedrijf ook eigen vestigingen in Lyon (Frankrijk) en Düsseldorf (Duitsland). Naast groupage transporten verzorgt H.M. Verploegen ook de fijnmazige distributie in beide landen. Hun dienstverlening behelst niet alleen het transport, maar ook het beheren van de hele logistieke keten incl. op- en overslag en voorraadbeheersing.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer