Ga naar hoofdinhoud

Wezenberg bestelt 170 nieuwe Scania’s

Wezenberg Transport uit IJsselmuiden heeft 170 nieuwe Scania’s besteld. Het overgrote deel bestaat uit trekkers met de 450 pk 13 liter SCR only motor.

Wezenberg 170 pers 2015Naast deze 450 pk motor zijn ook trekkers besteld die zijn uitgerust met de 490 pk 13 liter motor en de 340 pk LNG motor, gekoppeld aan een handgeschakelde versnellingsbak. Alle voertuigen zullen worden afgeleverd door de Scania-vestiging te Zwolle.

Benny Wezenberg licht de order toe: “Scania is al sinds jaar en dag een vaste verschijning in ons wagenpark. Wij hebben een goed en direct contact met de dealer en dat is voor ons essentieel. De 450 pk motoren hebben zich bewezen en LNG is in ons wagenpark inmiddels een vaste waarde.” De nieuwe trucks worden uitgevoerd met Topline en Highline cabines. De trekkers met Highline cabine worden ingezet als LZV.

Wezenberg Transport is een transportbedrijf gespecialiseerd in koeltransport en distributie van AGF-producten en levensmiddelen, zowel nationaal als internationaal (met name Noord-Duitsland). Winkeldistributie, losgestort vervoer van AGF-producten en multimodaal transport behoren ook tot de specialismen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer