Ga naar hoofdinhoud

SK & Bok neemt KLMV over

Transportbedrijf SK & Bok uit Leeuwarden heeft branchegenoot KLMV uit Sint Annaparochie overgenomen. Directeur-eigenaar Piet Lont van familiebedrijf KLMV heeft zijn aandelen overgedragen omdat hij geen opvolging heeft.

SK & BOK transportenKLMV, dat begon in 1940, blijft vanuit Sint Annaparochie rijden. De overname zal waarschijnlijk geen gevolgen hebben voor het personeel van het transportbedrijf. KLMV heeft 35 werknemers en heeft 25 vrachtauto’s op de weg. Het bedrijf is gespecialiseerd in het vervoer van pootaardappelen. Daarnaast verzorgt KLMV het vervoer voor de containerterminal in Leeuwarden. De samenwerking met IMS VeendamKLMV (onderdeel van Husa Transportation) zal worden voortgezet en geïntensiveerd voor het containertransport van en naar de zeehavens. KLMV blijft de werkzaamheden uitvoeren voor de terminal in Leeuwarden voor IMS Veendam.
SK & Bok heeft tachtig vrachtauto’s en een personeelsbestand van 110 mensen. SK Bok is gespecialiseerd in het transport van meel en agrarische producten.

Bron: Friesch Dagblad

Foto’s: SK Hyves en site KLMV

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer