Ga naar hoofdinhoud

Sterke promotie Truckersfestival Hardenberg

Vijf vrachtwagens van verschillende transportbedrijven rijden rond om het Profile Truckersfestival Hardenberg in heel Nederland te promoten. De rijdende billboards werden uitgezwaaid door het organisatiecomité, dat vanaf nu volop in campagne is om op 28 en 29 december zoveel mogelijk truckliefhebbers naar de Evenementenhal in Hardenberg te halen. Meer dan 150 trucks, nostalgie, show, specials en het nieuwste materieel van o.a. Scania, DAF, Volvo en Mercedes. Het Truckersfestival is een complete dag uit met muziek, entertainment en heel veel collega-chauffeurs.

Zeven grote beurshallen van de Evenementenhal in Hardenberg worden eind december omgetoverd tot een truckers-walhalla. Het Profile Truckersfestival Hardenberg is daarmee naar eigen zeggen het grootste indoor-truckersevenement van Nederland. Het festival is een belangrijk programma-onderdeel van de viering van 650 jaar stad Hardenberg. Op vrijdag 28 en zaterdag 29 december gaan de deuren om 10.00 uur open. Beide dagen sluiten om 17.00 uur. De entreeprijs is 6,50 euro per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar betalen 3,50 euro. Parkeren is gratis. De voorverkoop van kaarten is begonnen.
Truckersfestival

In de hal met Historisch Transport zijn zo’n veertig unieke oude trucks te zien. Trotse chauffeurs zorgen ervoor dat ze er tot in de puntjes verzorgd uit zien. Zelfs tot op de laatste minuten wordt het chroom nog gepoetst. Pure passie voor deze fantastische oldtimers. Bijzonder zijn ook de USA Showtrucks, waarvan er zo’n twintig op het Hardenbergse Truckersfestival zullen verschijnen.

Scania, DAF, Volvo Trucks en Mercedes-Benz hebben aangekondigd het nieuwste materieel te showen tijdens het Truckersfestival Hardenberg. En in de hal van het exceptioneel transport staat echt het meest bijzondere en grootste materieel van Nederland.
Truckersfestvial

Ook familieleden van de chauffeurs komen volop aan hun trekken tijdens het Profile Truckersfestival Hardenberg. Op het kidsplein kunnen de kinderen zich flink uitleven door bijvoorbeeld zelf chauffeur te spelen met radiografisch bestuurbare trucks. De chauffeursvrouwen, maar zeker ook alle andere bezoekers, kunnen genieten van optredens van onder meer Erik Hulzebosch, Johnny Bolk, de Vechttaler Musikexpress en de band BTW. Op het behendigheidsplein kunnen bezoekers een behendigheidsparcours afleggen en informatie vinden over veiligheid en preventie.
Truckersfestival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer