Stuntende trucker heeft spijt • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Stuntende trucker heeft spijt

De identiteit van de Roemeense trucker die onlangs levensgevaarlijke capriolen uithaalde terwijl hij met zijn truck onderweg was, is bekend. Hij heet Iulian Breazu en hij heeft spijt.

gevaarlijk gedrag truckerIn het onderstaande filmpje gaat Breazu op zijn stoel staan, stuurt met zijn voeten en gaat zelfs naast zijn stoel staan dansen terwijl hij stuur loslaat. Dit alles terwijl zijn truck met oplegger gewoon doordendert over de snelweg. Zijn broer filmde de stunts en zette het op internet.

Wat Breazu uithaalde viel niet goed bij zijn werkgever. Die schorste hem en er dreigt zelfs ontslag. “Ik weet dat het een stom idee was en zal het in de toekomst zeker niet meer doen”, aldus Breazu. “Ik verontschuldig me, ook al verandert dat weinig aan de grond van de zaak. Ik was die dag waarschijnlijk superblij, of ik was me te pletter aan het vervelen.”

Breazu is strafrechtelijk niet te vervolgen, omdat vooralsnog niet duidelijk is waar hij zijn stunts uithaalde. Bij het gedetailleerd bekijken van  het filmpje lijkt het erop dat het in België, niet ver van de Nederlandse grens, richting Antwerpen is opgenomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer