Iveco en Hyundai tekenen voor samenwerking • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Iveco en Hyundai tekenen voor samenwerking

Iveco Group en Hyundai Motor Company hebben een intentieovereenkomst ondertekend om mogelijke samenwerking te onderzoeken op het gebied van voertuigtechnologie, inkoop en onderlinge uitwisseling van onderdelen.

De ondertekening van de overeenkomst vond plaats bij Hyundai Motor Company in Seoul en alle kopstukken waren erbij aanwezig: Gerrit Marx, CEO Iveco Group, Marco Liccardo, Chief Technology & Digital Officer van Iveco Group, Jaehoon Chang, president en CEO van Hyundai en Martin Zellinger, Executive Vice President en Head of Commercial Vehicle Development Tech Unit bij Hyundai.

Het memorandum van overeenstemming is een eerste stap in de beoordeling van het potentieel van de twee bedrijven om samen te werken op het gebied van technologie en platforms, met inbegrip van componenten en systemen. De onderwerpen van mogelijk wederzijds belang hebben betrekking op elektrische aandrijflijnen en platforms, waaronder brandstofcelsystemen, voertuigautomatisering en connectiviteit voor bedrijfswagens.

Deze overeenkomst is een verdere stap in de onafhankelijke strategieën van de Iveco Group en Hyundai Motor Company om toonaangevende innovatieve oplossingen te creëren in de huidige snel veranderende omgeving door een ecosysteem van wederzijds voordelige partnerschappen op te bouwen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer