Ga naar hoofdinhoud

Thieu van Dorst MAN-dealer van het jaar

Thieu van Dorst Bedrijfswagens,  met vestigingen in Breda, Roosendaal en Goes is uitgeroepen tot ‘MAN-dealer van het Jaar’. Lof was er ook voor Rosiervandenbosch, met vestigingen in Schelluinen, De Meern en Tiel, gekroond tot ‘MAN Sales-dealer van het Jaar’ en Wierda Bedrijfswagens (Joure, Drachten), benoemd tot ‘MAN Service-dealer van het Jaar’.

MAN Truck & Bus heeft de winnaars tijdens een dealerbijeenkomst in Rotterdam bekendgemaakt. Thieu van Dorst Bedrijfswagens heeft zijn titel te danken aan de zeer goede verkoopresultaten, zowel bij sales als aftersales, en een hoge klanttevredenheid. “Joop Meijer, de huidige directeur, heeft het bedrijf in 2008 overgenomen. Onder zijn regie heeft het bedrijf zeer stabiele resultaten behaald. Ondanks de krimpende economie heeft Thieu van Dorst alleen maar zeer goede jaren gekend”, aldus Arnold Hagen, manager Retail van MAN Truck & Bus.

MAN-dealers investeren, en wat blijkt: nieuwbouw betaalt zichzelf terug. Dit blijkt ook het geval te zijn bij Rosiervandenbosch. Deze MAN-dealer zette in 2013 een prima verkoopprestatie neer. Het dealerbedrijf noteerde het hoogste percentage boven de doelstelling, precies in het jaar dat het in Schelluinen een compleet nieuwe vestiging in gebruik nam. Hagen: “Er is een flinke groei in marktaandeel gerealiseerd. Ook in deze tijd is de dealer bereid om te innoveren en te investeren in mensen, organisatie en huisvesting.”

Wierda realiseerde in 2013 als eerste de omzetdoelstelling onderdelen en zet de beste after sales prestatie neer. “Wierda laat door een consequente aanpak op onder andere het vlak van apk-loyaliteit mooie stijgingscijfers zien. Het bedrijf innoveert continu en kenmerkt zich door een zeer mensgerichte aansturing van het team. Dat leidt tot hoge klanttevredenheid”, aldus Arnold Hagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer