Ga naar hoofdinhoud

TLN en Profile Tyrecenter starten samenwerking

Afgelopen week tekenden Profile Tyrecenter Truck Europe en Transport & Logistiek Nederland (TLN) een meerjarige overeenkomst. Doel van het langdurige partnership is de service- en dienstverlening aan transportondernemers op het gebied van truckbanden en bandenservice structureel te verbeteren. Dit moet onder meer leiden tot nieuwe producten en diensten, waarmee efficiënter en duurzamer transport- en logistiek kan worden gerealiseerd.
Ondertekeing TLN Profile Tyre CenterTransport en Logistiek Nederland en Profile Tyrecenter gaan transportondernemers ondersteunen met verschillende producten en diensten op gebied van banden en het onderhoud van banden van bedrijfsvoertuigen. De voornaamste doelstelling van Profile Tyrecenter is de transportondernemers een duurzamer bandenbeleid aan te bieden met kostenreductie als speerpunt. Het concept Duurzaam op de Weg is hier het perfecte voorbeeld van. Hierbij gebruikt Profile Tyrecenter de meest geavanceerde producten- en diensten om banden perfect te onderhouden. De belangen en doelstellingen van Profile Tyrecenter sluiten dan ook naadloos aan bij die van brancheorganisatie TLN. Naast het bieden en ontwikkelen van nieuwe diensten en producten is het doel om de service naar de ondernemers in binnen- als buitenland te verbeteren. Middels Profile EuroService kan Profile Tyrecenter een belangrijke bijdrage leveren aan de 24/7 bandenpechservice in heel Europa.

Efficiënter en duurzamer

In deze tijden van economische crisis is beheersing van kosten essentieel voor iedere ondernemer. Een belangrijke kans om jaarlijks kosten te besparen is het voldoende aandacht besteden aan het onderhoud van banden.  Een efficiënt bandenbeleid draagt bij  aan reductie van brandstofverbruik. Beter onderhoudsbeleid draagt echter niet alleen bij aan kostenbesparing, maar ook aan de veiligheid op de weg en verduurzaming van vervoer. Zo luidt de conclusie van TLN en Profile Tyrecenter. Het nieuwe certificering-concept ‘Duurzaam op de Weg’ van Profile Tyrecenter Truck Europe bewijst dat klanten een duurzaam bandenbeleid voeren, wat bestaat uit onder andere wagenparkcontroles, online bandenrapportages, uitlijncontroles en het op de juiste spanning brengen en houden van banden. Klanten die bewezen ‘Duurzaam op de Weg’ zijn ontvangen hiervoor ook een officieel certificaat en stickers voor op de voertuigen. Meer informatie op www.duurzaamopdeweg.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer