Toscon opent nieuw Trailer Servicecenter in Utrecht • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Toscon opent nieuw Trailer Servicecenter in Utrecht

Toscon Trailer heeft een nieuw Servicecenter geopend in Utrecht. De vestiging, aan de Isotopenweg 37, industrie terrein Lageweide. Toscon heeft een dekkend netwerk van merkonafhankelijke trailer servicecenters in Nederland.

Toscon Trailer ServicecenterDe vestiging Utrecht is inpandig bij Van Ginkel Techniek (Ginaf Dealer en DAF service Dealer). Deze combinatie van een trailer specialist en een truck specialist zorgt voor toegevoegde waarde voor de klant. Toscon klanten kunnen ook gebruik maken van de truckkennis van van Ginkel Techniek. 

Transportbedrijven kunnen bij Toscon  in verschillende servicecenters in Nederland terecht.  Voertuiggegevens en contractafspraken zijn dankzij  het automatiseringssysteem in alle vestigingen bekend. Ontzorgen van de klant en efficiency staan volgens Toscon hoog in het vaandel en leiden ertoe tegen zo laag mogelijke kosten het trailer (oplegger en AHW) park optimaal te benutten.

Reparatie en onderhoud van opleggers en aanhangers van alle merken vormt de core business van het bedrijf. Toscon BV is specialist in de merken Pacton, Kennis, Floor, ATM, Krone en Schmitz. Ook voor schadeherstel, onderdelen en keuringen zoals APK, LPK (laadklepkeuring), STEK (keuring van koelinstallaties) en Piek kunnen transportbedrijven bij Toscon terecht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer