Ga naar hoofdinhoud

Transics integreert Teleroute in TX-Connect

Klanten van Transics en van Teleroute kunnen vanaf nu rechtstreeks vanuit de TX-Connext-interface op zoek naar vrachtopdrachten via Teleroute. Deze functionaliteit, een innovatie in de release 8.0 van Transics’ TX-Connect-backofficeplatform en een primeur op de markt, kwam tot stand dankzij een nauwe samenwerking tussen beide partijen.

Transics implementeert Teleroute in TX-ConnectDoor de integratie van de diensten winnen transporteurs tijd en doen ze zelfs betere zaken, omdat ze sneller kunnen reageren op interessante vrachtaanbiedingen. Het aanbod sluit aan bij de missie van Transics: transporteurs en logistieke ondernemingen helpen om hun efficiëntie op te drijven en, bijgevolg, kosten te drukken.

Transporteurs zijn permanent op zoek naar manieren om de dure – en milieuonvriendelijke – “lege kilometers” te vermijden en hun trucks en trailers maximaal te beladen. Het concept van de vrachtbeurs is dan ook ontzettend populair. Dankzij een veilige, snelle en gemakkelijke manier om de vrachten te vinden, die het best aansluiten bij hun noden en behoeftes, kunnen ze kostbare tijd winnen en vlug reageren op nieuwe, winstgevende deals. Transics integreerde daarom de Teleroute-oplossing voor vrachtuitwisseling in de laatste versie van TX-Connect. Zo kunnen planners op de kaart in hun vertrouwde TX-Connect-interface op zoek naar nieuwe vrachten.

Om hen te helpen, snel de meest geschikte vrachten te vinden, heeft Transics een uitzonderlijk intuïtieve gebruikersinterface ontwikkeld. Yannis Mollé, fleetmanagement verantwoordelijke  bij Groupe Mousset “Dit geïntegreerde aanbod is inderdaad makkelijk, snel en efficiënt. Onze planners kunnen elk object op de kaart – zoals trucks, trailers of Points of Interest (POI’s) – als start- en eindpunt voor hun zoekopdracht gebruiken. Op basis van de locatie kunnen ze in de interface van de backoffice een lijst van transportorders oproepen, die al hun vereisten rond transporttype, trailer, volume en gewicht inlossen. Ze moeten dus niet meer op de vrachtbeurs van Teleroute in te loggen.. Dit helpt ons veel efficiënter werken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer