Transned Lease stopt met nieuwe leasecontracten • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Transned Lease stopt met nieuwe leasecontracten

Transned’s moederbedrijf GKFL heeft besloten zich geheel te gaan toeleggen op Incasso en Factoring. Consequentie is dat Transned Lease uit Eindhoven stopt met het afsluiten van nieuwe contracten.

transnedEen en ander is een direct gevolg van de kredietcrisis. Transned Lease directeur Bertil Janssen:  “Onze aandeelhouder GFKL AG heeft een herpositionering aangekondigd. Deze herpositionering houdt in dat men zich in de toekomst zal gaan richten op de bedrijfsonderdelen Incasso en Factoring.  Hierdoor zullen alle leasingactiviteiten van GFKL worden beëindigd. Dit betekent dat Transned Lease vanaf heden geen nieuwe kredietakkoorden meer kan verstrekken.”

Voor de bestaande leasecontracten heeft deze verandering geen gevolgen. Deze contracten zullen vanzelfsprekend tot het einde van de contractperiode door Transned Lease worden beheerd. Gedurende de afgelopen maanden heeft Transned Lease kredietgoedkeuringen aan haar klanten en dealers afgegeven voor nieuwe leasecontracten die begin 2009 in zullen gaan. Deze afspraken en leasecontracten zullen worden nagekomen zoals de klanten dat van Transned Lease gewend zijn.

Transned Lease is feitelijk een voortzetting van de lease activiteiten van het oude DAF. Het bedrijf heeft zich gedurende de afgelopen 16 jaar een uitstekende positie weten te verwerven in de truck- en bestelwagenleasing. Voor Bertil Janssen en zijn hele ploeg is het niet makkelijk dat een gezond, de laatste jaren fors gegroeid bedrijf deze ontwikkeling  moet doormaken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer