TRP Parts en Service ook voor oudere trucks • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

TRP Parts en Service ook voor oudere trucks

TRP Parts en Service start met een nieuw integraal onderhoud- en reparatieconcept om eigenaren van álle trucks en trailers tegemoet te komen. Vijf Nederlandse dealers starten onder de vlag van TRP om eigenaren van oudere trucks en trailers ook tegemoet te komen. Op onderdelen, materialen en werkzaamheden krijgt de eigenaar tot 2 jaar garantie.

De vijf dealerbedrijven (Bakker Amersfoort, Van Hooft Boxtel, Allers Weert, Sent Waninge Assen en TB Gorinchem) beginnen met dit initiatief omdat ze in hun eigen regio een duidelijke vraag zien naar een integraal onderhoud en reparatie concept voor oudere trucks en trailers. De dealers worden bij de lancering van het concept ondersteund door DAF Nederland.

Jan van Keulen, Algemeen Directeur van DAF Nederland: “De dealers zijn stuk voor stuk gevestigd op strategische, logistieke knooppunten. We hopen het netwerk de komende jaren te kunnen uitrollen zodat elke eigenaar van een truck of trailer gebruik kan maken van de uitstekend opgeleide monteurs en optimaal uitgeruste werkplaatsen.”

Het nieuwe TRP service concept staat verder voor transparantie, garantie en het gebruik van alleen hoogwaardige materialen. Eigenaren kunnen rekenen op een scherpe, transparante all-in prijs inclusief montage en op in de werkplaats gemonteerde onderdelen, wordt tot 2 jaar volledige garantie gegeven. Bovendien heeft TRP maar liefst 80.000 onderdelen op voorraad zodat het onderhoud van vrijwel elke truck en trailer, ongeacht het bouwjaar, direct kan beginnen zodra het materieel de werkplaats in rolt.

Al deze TRP onderdelen voldoen aan dezelfde kwaliteitseisen als de originele onderdelen. “Voor het testen van TRP onderdelen gelden strenge eisen. Vaak worden deze testen uitgevoerd door onafhankelijke instituten als TNO, TÜV en QBT. Bij deze testen worden de TRP producten blootgesteld aan extreme omstandigheden, net als in de praktijk. Deze uitvoerige kwaliteitscontrole onderscheidt TRP van andere aanbieders op de onderdelenmarkt. Met een TRP product is kwaliteit dus gegarandeerd”, aldus Ronald van de Meerakker, Country Parts Manager Nederland.

TRP is al meer dan 25 jaar mondiaal actief. Ruim 4 jaar geleden opende PACCAR PARTS haar eerste TRP locatie in Europa en telt hier inmiddels meer dan 130 locaties in meer dan 30 landen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer