Ga naar hoofdinhoud

Truck rijdt voetganger aan op A28

Bij een ongeval op de A28 richting Amersfoort rond half vier vannacht is een dodelijk slachtoffer gevonden. Waarom de voetganger op de weg liep is niet bekend. Het slachtoffer werd aangereden door een vrachtwagen. De politie verricht onderzoek naar de aard van de aanrijding. Na het afsluiten van de snelweg kwamen daarna nog enkele wagens met elkaar in botsing.

ambulanceDe rijbaan ter hoogte van Strand Nulde is afgesloten, het verkeer gaat via de af- en toerit. Omdat de doorstroming daardoor heel matig is, wordt verkeer aangeraden de A28 tussen de knooppunt Hattemerbroek en strand Nulde te mijden. Verkeer richting Amersfoort kan het best via Apeldoorn (A50, A1) rijden, verkeer dat van Noordelijker komt kan het best via de A7 en de A6 richting het midden van het land rijden.

De stremming van de snelweg duurt vermoedelijk nog de hele ochtend. Dat heeft de politie gemeld.

Automobilisten richting Amersfoort worden omgeleid via de A50 naar Apeldoorn. Over de toedracht van de ongevallen kon de politie nog geen mededelingen doen.

UPDATE – De politie heeft de nabestaanden van een 31-jarige man uit Hoofddorp geïnformeerd over het dodelijke ongeval dat op woensdagochtend 8 juli op de Rijksweg A 28 onder Putten plaatsvond.
Het slachtoffer kwam omstreeks 03.10 uur om het leven toen hij plotseling de rijbaan opstapte vlak voor een naderende vrachtwagen. De bestuurder hiervan, een 46-jarige man uit België, kon de man niet meer ontwijken.

De politie heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld en gaat niet van een misdrijf uit. Of het om een mogelijke suïcide gaat, blijft een onbeantwoorde vraag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer