Truckland Schiphol viert heropening met grote Open Dag op 18 september • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Truckland Schiphol viert heropening met grote Open Dag op 18 september

Truckdealer Truckland op Schiphol is de grote brand van Kerst 2009 eindelijk te boven. Het bedrijf heeft deze week een Open Dag.
 

Het snelle handelen van de brandweer en van de eigen medewerkers voorkwam dat deze brand zich uitbreidde naar naastgelegen panden. Na het blussen van de brand werd de impact duidelijk zichtbaar. Deskundigen stelden al snel vast dat er veel schade was aan de constructie van het pand en de klantenvoertuigen in de garage. Met alle beschikbare mogelijkheden heeft het gespecialiseerde truckbedrijf alternatieven ingezet om de serviceverlening naar de klanten, en het vervangen van de beschadigde voertuigen zo goed mogelijk in te vullen. Daarbij werd veel gevraagd van de klanten, maar ook van de eigen medewerkers. Aan die zwarte periode is nu een einde gekomen.  De afgelopen maanden is er keihard gewerkt om het pand weer volledig operationeel te maken. Om deze reden vindt er op zaterdag 18 september vanaf 10.00 uur een feestelijke Open Dag plaats. Een dag waarop iedereen, groot en klein, klant of geen klant van harte welkom is een kijkje achter de schermen van het grotendeels vernieuwde Truckland Schiphol te nemen.

Officiële opening
De officiële opening vindt om 13.00 uur plaats en daarbij zal door de directie van Truckland nog een keer kort stilgestaan worden bij de afgelopen maanden. Vervolgens zal het symbolische startsein voor het nieuwe pand gegeven worden en volgt er een surprise act. Op deze Open Dag staat er een vloot aan demonstratiemodellen van de merken die Truckland vertegenwoordigt. Voor mensen met een passend rijbewijs kan er dus gereden worden met Fiat-, Iveco- en Micro-Vett bedrijfswagens en de trucks van DAF, Ginaf en Iveco. Er wordt nog hard gewerkt aan een of meerdere lesvrachtauto’s, waarmee ook mensen zonder het bekende groot rijbewijs de nodige meters met een heuse truck kunnen afleggen. Verder zijn er rondleidingen door het pand, waarbij iedereen kennis kan nemen van de nieuwe indeling. Voorbeelden hiervan: de ingang en de receptie zijn naar de voorzijde van het pand verplaatst, de achterliggende garage heeft een andere routing gekregen en bepaalde technische toepassingen zijn op de nieuwe situatie aangepast. Uiteraard wordt er gedurende de dag voor een hapje en een drankje gezorgd en worden de kinderen niet vergeten. Zo is er een stand met popcorn en ijs, is er een springkussen, een goochelaar, schmink en kunnen de ouderen plaats nemen in een F1 simulator of een gokje wagen in de schiettent. Bijzonder zijn verder demonstraties die de mensen van de radiografische bestuurbare Bemoc trucks verzorgen. Tijdens de dag zal er ook een verloting plaatsvinden waarbij een nieuwe iPad te winnen valt.

truckland1

truckland2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer