Ga naar hoofdinhoud

VALX actief in trailerverhuur branche

VALX streeft ernaar tot de top 3 van trailerassen productenten in Europa te behoren. In dat kader is men nu ook van start gegaan in de trailerverhuur sector. VALX leverde de afgelopen maanden asssen onder opleggers voor enkele van ’s lands grootste trailerverhuurders.

Valx“Heisterkamp is een prachtige naam om toe te voegen aan onze klantenlijst. Met een vloot van meer dan 900 verhuurtrailers, 100 verhuurtrucks, 400 leasing trucks en 750 trucks voor trailertrucking is het bedrijf een betrouwbare naam in de industrie en we zijn erg trots dat Heisterkamp voor onze assen heeft gekozen” zegt Paul de Jong, Sales Director van VALX. Rick Kruse, Manager Trailer Rental van Heisterkamp geeft aan: “De levering van trailers met VALX assen is soepel verlopen. Wij zijn overtuigd van de VALX producten en hopen in de toekomst onze samenwerking verder uit te breiden”.

Ook Bos Trailerservice in Barneveld heeft de eerste 10 opleggers met VALX assen ontvangen. Bos heeft meer dan 550 verhuurtrailers en 4 vestigingen in Nederland. Eerder dit jaar schafte verder Paul Günther Rental bv reeds 15 opleggers op VALX assen via D-Tec aan. Paul Günther heeft meer dan 3000 container chassis in hun vloot en zijn gevestigd in 10 landen in Europa. THTrailers uit Venlo tenslotte heeft eveneens meerdere trailers op VALX assen besteld. Deze 2-assige boxtrailers worden begin september afgeleverd in Venlo. Daarnaast worden er 10 trailers begin 2013 bij THT geleverd op VALX assen. “VALX is een jong bedrijf. Ook THT is nog relatief jong. Ons is ooit een kans gegund door anderen en wij gunnen VALX deze kans ook. Uiteraard hebben wij eerst de feiten goed bekeken. Het product moet goed zijn, daar is geen twijfel over mogelijk. Daarnaast houden wij van de frisse kijk die VALX op de markt heeft. Voor ons is het bedrijf niet geheel nieuw; we zijn reeds lange tijd met VALX in samenwerking aangaande de ontwikkeling van een energie zuinige trailer. VALX presenteert het concept van de as hiervoor op de IAA 2012 in Hannover. Het vertrouwen in VALX zat dus al goed. Wij kijken uit naar verdere samenwerking.” aldus Twan Heetkamp, eigenaar van THTrailers.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer