Van Dijk is beste Volvo-dealer • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Van Dijk is beste Volvo-dealer

Voor het tweede achtereenvolgende jaar is Van Dijk Groep verkozen tot beste Volvo Trucks-dealer van Nederland. In het jaarlijkse klantentevredenheidsonderzoek Second to None bereikte de dealer uit de omgeving Utrecht opnieuw de beste resultaten.

Van dijk groepAlgemeen directeur George Seitzinger benadrukt het belang van deze onderscheiding: “De klanten bepalen uiteindelijk hoe goed je bent. Dat we deze prijs voor de tweede keer achter elkaar hebben gewonnen, is een geweldige waardering voor onze medewerkers. Zij werken er dagelijks hard aan om de verwachtingen van de klant waar te maken en waar mogelijk te overtreffen!”

Uit het jaarlijkse Second to None klantentevredenheidsonderzoek kwam Volvo dealergroep Van Dijk, met vestigingen in Woerden, Utrecht en Culemborg, opnieuw als beste naar voren. “Ik ben echt superblij met dit resultaat. Klantgerichtheid is de basis van onze dienstverlening. Als de klant je dan hiervoor nogmaals de waardering geeft, weet je dat je op de goede weg bent. Dit motiveert enorm!”, aldus George Seitzinger.

Second to None is het Europese klantentevredenheidsonderzoek van Volvo Truck Corporation. Klanten worden gevraagd naar hun dealerervaring op het gebied van verkoop en aftersales. Het onafhankelijke onderzoek wordt ieder jaar uitgevoerd door TNS-Nipo.

Van Dijk Groep is Volvo Trucks-dealer en Nissan Bedrijfswagendealer in Woerden, Utrecht en Culemborg. Daarnaast zijn er trailerservice, carrosserieservice en traileronderdelen activiteiten gevestigd in Veenendaal en Geldermalsen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer