Veel interesse voor BedrijfsautoRAI 2012 • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Veel interesse voor BedrijfsautoRAI 2012

De BedrijfsautoRAI 2012 trekt veel aandacht van (potentiële) exposanten. Organisator Amsterdam RAI laat weten dat inmiddels ruim 60 procent van de beursvloer is gevuld. Daarnaast hebben veel aanbieders van trucks, bestelauto’s, speciale voertuigen, onderdelen en accessoires laten weten na de zomer hun optie op standruimte te verzilveren. BedrijfsautoRAI vindt plaats van dinsdag 17 tot en met zaterdag 21 april 2012 in Amsterdam RAI.

BedrijfsautoraiNa afwezigheid van de beurs in 2009 zet Amsterdam RAI met de BedrijfsautoRAI 2012 in op een combinatie van economisch herstel, een aangescherpt beursprofiel en een rijk programma. Het plan is om de beurs nu elke twee jaar in april te houden. De focus van het evenement ligt voortaan op de nationale markt, met een internationaal accent in het uitnodigingsbeleid en de persbenadering. Bezoekers uit binnen- en buitenland vinden op de beursvloer specifieke informatie over de Nederlandse markt, inclusief haar innovatieve producten en diensten.

Naast het meest actuele productnieuws biedt BedrijfsautoRAI 2012 een uitgebreid programma van presentaties, award-uitreikingen en de laatste technologische innovaties. Op de laatste beursdag, zaterdag 21 april, is er traditiegetrouw de speciale Chauffeursdag.

BedrijfsautoRAI 2012 kent een meer compacte opzet met avondopenstelling op twee van de vijf beursdagen. De beurs wordt gehouden in het Europacomplex van Amsterdam RAI, waar in totaal bijna 45.000 m2 beschikbaar is. De beursvloer wordt ingedeeld in vier min of meer in omvang gelijke segmenten  Het gaat om de secties Zware Bedrijfswagens (vrachtauto’s), Lichte Bedrijfswagens (bestelauto’s), Speciale Voertuigen (trailers en opbouwindustrie) en de sectie Onderdelen en Accessoires. Daarmee biedt de nationale vakbeurs voor duurzaam wegtransport in 2012 opnieuw een compleet overzicht van de innovaties en primeurs uit de verschillende marktgebieden.

In navolging van AutoRAI 2011 krijgt ook BedrijfsautoRAI 2012 een uitgebreid Buitenpark. Aan de voorzijde van het RAI-complex worden op alle beursdagen demonstraties gegeven. De organisatie is inmiddels druk bezig met het ontwikkelen en voorbereiden van een informatief en enerverend programma met bedrijfsauto’s in alle soorten en maten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer