VIDEO - Kettingbotsing met trucks op A28 • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

VIDEO – Kettingbotsing met trucks op A28

Het Korps landelijke politiediensten (KLPD) stelt in samenwerking met de politie Utrecht een onderzoek in naar het ongeval op de A28 ter hoogte van de Bilt. Op woensdag 11 augustus 2010 omstreeks 13.45 uur reden meerdere vrachtauto’s op elkaar, waarbij de chauffeur van de achterste vrachtauto bekneld raakte.

ongeval A28Kort daarvoor verloor een andere vrachtauto een afdekplaat, waar verschillende personenauto’s overheen reden. Voor dit incident werd afgeremd en ontstond er een kleine file. Een vrachtauto werd licht aangereden, de tweede, derde en vierde vrachtauto raakten zwaar beschadigd ten gevolge van deze kettingbotsing.
Bekijk hier een video van het ongeval en de gevolgen bij RTV Utrecht

De 25-jarige chauffeur uit Nieuwegein is door de brandweer om 16.30 uur bevrijd en is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De rijbaan zal naar verwachting rond 17.30 uur weer vrij zijn.
Een traumaheli landde ter assistentie van het medisch team.
De Verkeerspolitie sloot de hoofdrijbaan af en leidde het verkeer via de parallelrijbaan om. Het verkeer dat achter het ongeval stond is teruggeleid naar de parallelrijbaan. Rijkswaterstaat stelde op knooppunt Hoevelaken een omleiding in.

Zie voor foto’s RTV Utrecht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer