Volta Zero debuteert in Nederland • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Volta Zero debuteert in Nederland

Het nieuwe Volta Trucks manifesteert zich in West-Europa. Na een recente Europese roadshow komt Volta ook naar Nederland en gaat zijn debuut maken op Zero Emission Ecomobiel, van 12 t/m 14 oktober in de Brabanthallen in ‘s=Hertogenbosch.

De presentatie bij Zero Emission: EcoMobiel valt samen met de lancering van de Nederlandstalige website van het bedrijf – www.voltatrucks.com/nl.

Een toegangskaart voor Zero Emission Ecomobiel is momenteel gratis te verkrijgen

De introductie in Nederland komt op hetzelfde moment als een aanzienlijke uitbreiding van de Europese aanwezigheid van het bedrijf, met Business Development Managers die nu in Frankrijk, Spanje, Italië, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk actief zijn. De teams van Michaela Pellegrino en Ileana Centorame (Italië), William Carlsson en Chris Heddle (VK), Maxime Hourquin (Spanje), Anthony Buron (Frankrijk) en Celina Mittelsten Scheid in Duitsland werken al samen met prospects en klanten om hen te helpen bij de overstap naar volledig elektrische bedrijfsvoertuigen en bij het koolstofvrij maken van hun wagenpark. Voor Nederland wordt momenteel zo’n Business Develop Team momenteel samengesteld.

Business Development Director van Volta Trucks, Carla Detrieux, zei: “Ik heb al veel Europese markten bezocht en ik ben erg blij dat we de Volta Zero naar Nederland kunnen halen. De Volta Zero is zeer positief ontvangen in Europa, waar we bijna 1.000 demonstraties hebben uitgevoerd en als gevolg daarvan kregen we meer dan 2.500 voorbestellingen. Dit toont duidelijk aan hoe groot de vraag van de klanten is die wij reeds op de markt hebben. Om verder te kunnen profiteren van dit momentum, hebben wij nu Business Development Managers in de markt die onze klanten in Frankrijk, Spanje, Italië, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk ondersteunen. Ons team van experts kan klanten helpen begrijpen hoe de Volta Zero hun wagenpark koolstofvrij kan maken, terwijl we ernaar streven om volgend jaar de eerste Volta Zero voertuigen op de weg te hebben.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer