Ga naar hoofdinhoud

Volvo FH als LZV in nieuwe huisstijl Heemskerk

Heemskerk Fresh & Easy heeft onlangs twee nieuwe Volvo FH 460 trekkers in gebruik genomen. Een ervan is voorbestemd als LZV. Dit zijn de eerste twee trucks van een opdracht van vijf. De nieuwe trucks zijn uitgevoerd in de nieuwe huisstijl van het bedrijf en werden geleverd door Volvo Truck Center Rijnsburg.

Heemskerk Volvo FHDe nieuwe trucks worden uitgevoerd in de nieuwe huisstijl, waarbij de ultra-verse producten van het bedrijf op de trailers staan afgebeeld. Het bedrijf heeft een twee-merkenbeleid, waarbij een voorkeur bestaat voor Volvo. De nieuwe trucks zijn allemaal van het nieuwe type FH en Euro 6. De Volvo’s zijn voorzien van een uitgebreid veiligheidspakket, waaronder Forward Collision Warning met een automatische noodrem, Lane Keeping Support en een sensor op de koppelschotel, die waarschuwt als een oplegger niet goed vergrendeld is. Nieuw is ook dat Heemskerk gaat rijden met LZV-combinaties, om op deze manier het milieu minder te belasten. Ook wordt de beladingsgraad geoptimaliseerd.

Dagelijks worden bij Heemskerk Fresh & Easy meer dan 60 grondstoffen tot meer dan 200 unieke eindproducten verwerkt: van soepgroenten tot ovenschotels, van bamigroenten tot diverse kookgroenten en van Hollandse boerenkool tot Thaise roerbakmix. Maar ook maaltijdsalades compleet met aardappels, pasta, vlees, vis, vinaigrette en verrijkt met noten, fruit of kaas behoren tot het standaardassortiment. De producten worden uitgeleverd onder private label. Heemskerk Fresh & Easy heeft een eigen wagenpark voor het transport binnen Nederland en naar Duitsland. Met dertien eenheden worden de producten naar de DC’s van onder meer de grootwinkelbedrijven getransporteerd.

Heemskerk Fresh & Easy maakt momenteel een behoorlijke groei door. In het eerste halfjaar van 2013 heeft het een omzetgroei van bijna 25% doorgemaakt. De ambitie is om nog verder te groeien. Om deze groei te kunnen blijven opvangen, worden op dit moment plannen gemaakt voor uitbreiding van het pand aan de Vinkenweg in Rijnsburg en wordt ook het wagenpark uitgebreid.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer