Tien Tracons voor Beekman Transport • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Tien Tracons voor Beekman Transport

Afgelopen jaar zijn er bij Beekman Transport te Apeldoorn door Harbers Trucks drie Volvo FM Trekkers afgeleverd. Ook zijn er onlangs via Harbers Trucks bij Beekman Transport vier Tracon schuifzeilopleggers afgeleverd en vier plywood opleggers. Deze bevielen zo goed dat er wederom twee in bestelling staan, twee city schuifzeil opleggers met een speciale stalen vloer.

DSC02098
Harbers Trucks is full service Volvo Truck en Renault Bedrijfswagendealer. Gevestigd in Barneveld, Apeldoorn, Duiven, Harderwijk en Veenendaal. Zij bieden een totaalpakket van premium producten en diensten. Zo is Harbers Trucks ook dealer van Tracon.

Ook in de aanschaf van een trekker en trailer werd gezocht naar een goede kwaliteit en service, mede omdat Beekman Transport over een eigen werkplaats beschikt. ‘’Een lange levensduur is dus van groot belang en een robuuste opbouw is niet weg te denken’’. Alfred Beekman licht toe:

‘’Via Harbers Trucks in Apeldoorn ben ik bij Tracon terecht gekomen. Ik had wel is van Tracon gehoord maar er nooit bij stilgestaan. Via de menukaart van Tracon (de Trailerconfigurator) hebben wij vrij snel de juiste oplegger kunnen configureren. Dit werkt snel en is fijn want alle opties die je wenst zijn in dit systeem opgenomen. De samenwerking verliep erg vlug en tevens delen we dezelfde filosofie voor de kwaliteit zoals bijvoorbeeld de sterkte van het chassis zoals het aantal dwarsbalken, maar ook de degelijkheid en een lange levensduur. ‘’

Beekman Transport te Apeldoorn onder de hoede van Alfred Beekman en Martin Beekman, is in ruim 75 jaar uitgegroeid tot een logistiek dienstverlener. Met een wagenpark van ruim 80 trucks en 80 opleggers is Beekman gespecialiseerd in distributie, warehousing, logistic services en speciaal transport.  Beekman Transport wil haar klanten compleet ontzorgen in zowel de opslag als transport.

 

Eén reactie op “Tien Tracons voor Beekman Transport

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer