Wheelerdelta nu ook voor trucks • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Wheelerdelta nu ook voor trucks

Met Autodata Wheelerdelta kunnen vanaf nu ook trucks, trailers en andere zware bedrijfsvoertuigen goed en snel op de juiste websites worden geadverteerd.

occasions2“Deze nieuwe specialisatie is een logisch gevolg van de ontwikkelingen in de occasionmarkt,” stelt Erik van den Heuvel, Managing Director Autodata Nederland. “De B2C verkoop van gebruikte bestelauto’s stijgt en het automatisch doorstoten van gebruikte trucks naar de handel wordt minder vanzelfsprekend. Er is duidelijk behoefte aan een truckapplicatie om centraal de nieuwe en gebruikte voorraad te beheren en adverteren.”

Het adverteren van een truck is echt iets anders dan het adverteren van een personenauto. “Gebruikers verwachten truckspecifieke functionaliteiten. Daarin voorzien wij ruim met Wheelerdelta Trucks. Ook van belang is dat de truckverkoop een export gerichte markt is. Daarom richten wij onze applicaties erop in om internationale remarketing processen te ondersteunen.”

Uiteenlopende trucksoorten kunnen tot in detail worden beschreven met bijvoorbeeld as-configuraties, opbouwgegevens en carrosserievarianten. Ook de opties en accessoires zijn truckspecifiek en worden zelfs ondersteund in meer dan twaalf talen. Uiteraard koppelt Wheelerdelta Trucks met de bekende truckwebsites, portalen en natuurlijk de eigen website. Wheelerdelta Trucks is reeds uitgeleverd bij diverse truckspecialisten in Nederland.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer