Ga naar hoofdinhoud

Zwaar ongeval met truck op N244

De politie doet onderzoek naar de exacte oorzaak van een zwaar ongeval op de N244 vrijdagochtend in Purmerend. Een vrachtwagen en een personenauto zijn frontaal met elkaar in botsing gekomen en de bestuurder van een personenauto is daarbij zwaargewond geraakt.

politie_zwaailichtDe vrachtwagen reed in de richting Volendam en de personenauto reed in de richting Purmerend. Volgens getuigen raakte de personenauto voor de botsing al een paar keer op de verkeerde weghelft. De vrachtwagenchauffeur kon de personenauto niet meer ontwijken en kwam tegen een boom tot stilstand. De vrachtwagenchauffeur is ter observatie naar het ziekenhuis overgebracht. De andere betrokkene is naar een ziekenhuis in Amsterdam vervoerd. De politie heeft de familie ingelicht en die zijn naar het ziekenhuis. De toestand van het slachtoffer is zorgwekkend, maar lijkt stabiel.

Er waren diverse eenheden van de politie, drie ambulances, een traumahelikopter en brandweerwagens ingeroepen. De N244 is geruime tijd afgezet geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer