Zware januarimaand eist transporteurs op • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Zware januarimaand eist transporteurs op

Het was te verwachten: de maand januari was zoals verwacht zwaar en heeft diverse transportbedrijven de kop gekost. Onder meer Jac. Van Baal Transport uit Ulft en Borgman Car Transport uit Coevorden zijn failliet.

Jac van Baal Transport (failliet)Bij Borgman Car Transport staan vijftien chauffeurs op straat. Oorzaak van het faillissement is de terugloop van opdrachten. Dat meldt Transport-Online. De curator van Borgman verwacht dat een doorstart tot de mogelijkheden behoort.

Ook voor Jac. Van Baal Transport uit Ulft is het doek gevallen. Het bedrijf afficheerde zich altijd als Oostenrijk-specialist en had zo’n 25 vrachtauto’s. Voor de dertig man personeel ziet het er slecht uit. Hoe snel het kan gaan met transportbedrijven in de huidige situatie, wordt duidelijk als de reportage over Jac. Van Baal Transport van Omroep Gelderland bekijkt. Die is van 6 februari, en daar spreekt Van Baal zelf van moeilijke tijden, maar het einde lijkt vooralsnog niet in zicht. Het item over onder meer van Baal begint op 4 min 30.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer