Ga naar hoofdinhoud

EV in je wagenpark: hoe, wat en wanneer

Terugkijken

Elektrische voertuigen in je wagenpark: niemand ontkomt er meer aan. Maar hoe pak ik dat concreet aan, waar moet ik op letten? Wanneer en met welke voertuigen stap ik over? Hoe bereid ik mijn bedrijf hierop voor? Welke subsidies zijn er, wat gebeurt er momenteel in de markt? En hoe houd ik inzicht in mijn vloot als ik eenmaal overgestapt ben?

Ontwikkelingen, regels en subsidies

Eisma Industriemedia verzorgt op donderdag 30 juni van 12.30 tot 13.00 uur samen met Webfleet Solutions een gratis webinar over dit onderwerp. We gaan kort langs de laatste ontwikkelingen, zoals de revolutionaire nieuwe elektrische ‘Volta Truck’, die onlangs geïntroduceerd werd. Ook gaan we in op nieuwe wetten en regels rondom CO2-uitstoot in de nabije en verre toekomst. Bovendien leggen we uit welke subsidies er zijn om elektrisch rijden aantrekkelijker te maken.

Inzicht in je vloot

In het tweede deel laten we je zien welke tools Webfleet Solutions biedt om inzichtelijk te maken wanneer en met welke voertuigen je als bedrijf het beste de overstap kunt maken. Remco Harkmans van Webfleet Solutions legt ook uit hoe je met de oplossingen van Webfleet onder andere inzicht hebt in het batterijniveau en EV-oplaadpunten zodat je je ritten daarop kunt plannen.  

Meer informatie

Spreker: Remco Harkmans van Webfleet Solutions. Het webinar wordt gepresenteerd door Margriet Brus.

Voor wie: directeur-eigenaren, fleet-owners, facilitymanagers, en andere beslissers en beïnvloeders in de transportsector.

Na dit webinar:

  • Weet je welke subsidies er zijn voor elektrisch rijden.
  • Weet je welke stappen je moet zetten om over te stappen naar EV, van het krijgen van inzicht en het voorbereiden van je bedrijf tot de daadwerkelijke stap.
  • Weet je hoe Webfleet Solutions kan helpen bij jouw overstap naar EV.
  • Ken je de mogelijkheden van Webfleet Solutions om inzicht te houden in je complete vloot, inclusief elektrische voertuigen.

Wanneer: dit gratis webinar is op donderdag 30 juni van 12.30 tot 13.00 uur te volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Tijdens de uitzending kun je vragen stellen aan de aanwezige moderatoren.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer