Ga naar hoofdinhoud

Meer gedaan krijgen in minder tijd

Terugkijken

Plannen, communiceren en navigeren met één makkelijke app

​​​​​​​Hoe krijg ik meer werk gedaan, zowel onderweg als op kantoor? Antwoord op onder andere die vraag krijg je in het webinar ‘Meer werk in minder tijd: digitaliseer je werkproces met één makkelijke app’. Eisma Industriemedia houdt dit webinar op donderdag 31 maart in samenwerking met Webfleet Solutions, onderdeel van Bridgestone Mobility Solutions. De uitzending is vanaf 12.30 uur live te bekijken.
​​​​​​​

Wist je dat inefficiënte werkprocessen bedrijven op jaarbasis twintig tot dertig procent van hun inkomsten kosten? Neem dispatchers: die hebben een dagtaak aan opdrachten toewijzen en planningen bijstellen en belrondes langs chauffeurs. Wie bevindt zich waar en is in de gelegenheid om een extra (spoed)klus op te pakken. ‘Kom je nog in de buurt, heb je nog tijd?’ Dit kost ontzettend veel tijd en dus geld. Dat is niet nodig. 
De markt vraagt om een eenvoudige oplossing. Daarom heeft Webfleet Solutions onlangs een makkelijke app geïntroduceerd met de voordelen van een uitgebreider platform, waarmee je op een laagdrempelige manier efficiënter kunt werken en communiceren. Daar heb je zowel op kantoor als onderweg profijt van.
Een van de belangrijkste voordelen: voor deze app is geen ingewikkelde nieuwe hardware nodig, maar BYOD, ofwel bring-your-own-device. Chauffeurs of onderaannemers zien hun dagplanning, nieuwe (spoed)klussen, berichten en instructies in de app op hun smartphone waarmee ze al vertrouwd zijn, en met één tap op het scherm navigeren ze naar de volgende bestemming.
In het webinar neemt Remco Harkmans van Webfleet Solutions je mee in de voordelen van een digitale workflow en de kansen en meerwaarde van deze app. Waarin deze zich onderscheidt van vergelijkbare apps, hoe het werkt in de praktijk en wat is er voor nodig is. Wat is de potentie? Waarin zit de winst voor bedrijven? En wat betekent het voor chauffeurs en onderaannemers die er gebruik van maken? Je hoort het allemaal op donderdag 31 maart.
 
Het gratis webinar is van 12.30 tot 13.00 uur live te volgen.
Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer