Ga naar hoofdinhoud

Trends en ontwikkelingen in fleetmanagement

Terugkijken

Bent u op zoek naar nieuwe en slimmere manieren om uw wagenpark naar een hoger niveau te tillen? Wilt u op de hoogte zijn van alle belangrijke innovaties op het gebied van fleetmanagement? In dit webinar van Eisma Industriemedia en Webfleet op donderdag 1 december nemen we u mee langs de nieuwste ontwikkelingen.

Rijgedrag optimaliseren, kosten besparen, tachograafgegevens inzien, orders beheren; het kan allemaal steeds sneller en eenvoudiger. In dit webinar laten we u zien welke slimme oplossingen er zijn voor uw wagenpark en nemen we u mee langs een aantal interessante trends en ontwikkelingen. Zo is er Optidrive 360, een bekroonde manier om de rijstijl van chauffeurs te monitoren en verbeteren. Ook laten we de uitgebreide mogelijkheden voor asset tracking zien en nog veel meer.
​​​​​​​
Ook op hardware-gebied gaan de ontwikkelingen snel; denk daarbij aan steeds slimmere camera’s en praktische mobiele devices. We laten u onder andere de CAM 50 dashboardcamera en de Pro M zien. Laatstgenoemde is de nieuwste Driver Terminal in de vorm van een robuuste telefoon waarop Webfleet-apps en de Tom Tom Go Fleet Truck-navigatie eenvoudig te gebruiken zijn. Tot slot blikken we alvast vooruit richting 2023 en laten we u zien welke ontwikkelingen en innovaties er nog meer aan komen.

Meer informatie
Sprekers: Remco Harkmans van Webfleet Solutions. Het webinar wordt gepresenteerd door redacteur Margriet Brus.
Voor wie: directeur-eigenaren, fleet-owners, facilitymanagers, en andere beslissers en beïnvloeders in de transportsector.
Na dit webinar:

  • weet je welke nieuwe mogelijkheden de Webfleet-software allemaal heeft;
  • ben je bekend met de nieuwste Webfleet-hardware en hun mogelijkheden;
  • ben je op de hoogte van een aantal toekomstige ontwikkelingen.

Wanneer: dit gratis webinar is op donderdag 1 december van 12.30 tot 13.00 uur live te volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Tijdens de live-uitzending kun je vragen stellen aan de aanwezige moderatoren.
​​​​​​​

U kunt het webinar volgen vanaf uw computer, tablet of telefoon.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer