Ga naar hoofdinhoud

Telematica in de praktijk:​​​​​​​ Hoe zetten andere bedrijven telematica in?

Terugkijken

Is data – in de transportsector telematica genoemd- het nieuwe goud? Hoe kun je data voor je laten werken? Aan de hand van drie cases laten we in dit webinar zien wat er allemaal mogelijk is.

De beste manier om te laten zien wat telematica voor een bedrijf kan betekenen, is de praktijk. Daarom deelt Webfleet een drietal inspirerende cases met je:

  • Het terugdringen van schades en regelmatig wisselend personeel; dat waren de voornaamste redenen voor de bezorgdienst van Albert Heijn om aan de slag te gaan met telematica. Dankzij de oplossing van Webfleet is het aantal telefoontjes tussen de planners en de chauffeurs nu flink verminderd en weten de klanten de bezorgtijd tot op een half uur nauwkeurig.
  • Henk Vlot Transport gebruikt telematica om de chauffeurs te coachen op zuiniger rijgedrag. Dat dit werkt, zien ze terug in een fikse maandelijkse brandstofbesparing.  
  • Transhut uit Polen gebruikt al langere tijd telematica in en zette de beschikbare data onlangs in voor een bandentest. Ze wilden daarmee onderzoeken of het zin had om over te stappen naar andere banden. De uitkomst daarvan delen we graag met je in dit webinar!

Remco Harkmans van Webfleet behandelt in dit webinar deze drie interessante cases en geeft je een inkijkje in hoe deze bedrijven telematica inzetten. Het webinar wordt georganiseerd door Eisma Industriemedia in samenwerking met Webfleet. 

​​​​​​​Meer informatie
Spreker: Remco Harkmans van Bridgestone Mobility Solutions. Het webinar wordt gepresenteerd door Margriet Brus.
Voor wie: directeur-eigenaren, fleet-owners, facilitymanagers, en andere beslissers en beïnvloeders in de transportsector.
Na dit webinar:

  • Weet je meer over de manieren telematica ingezet kan worden en met welke doeleinden.
  • Ben je op de hoogte van drie interessante cases die jou hopelijk inspireren.
  • Ken je een aantal van de oplossingen die Bridgestone Mobility Solutions je kan bieden.

Wanneer: dit gratis webinar is op donderdag 6 oktober van 12.30 tot 13.00 uur te volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Tijdens de uitzending kun je vragen stellen aan de aanwezige moderatoren.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer