Ga naar hoofdinhoud

Bakker presenteert DAF XG+ High Performance

DAF-dealer Bakker Bedrijfswagens presenteert de nieuwste DAF High Performance FTG XG+. Deze ‘special edition’ van de XG+ is gemaakt met passie, aandacht en innovatie en straalt kwaliteit, meesterschap en vrijheid uit. De in oplage gelimiteerde truck is alleen verkrijgbaar bij Bakker Bedrijfswagens.

Bakker Bedrijfswagens is het originele ontwerp van DAF Trucks trouw gebleven. Met subtiele aanpassingen is een speciale look gecreëerd. De truck is gespoten in Racing Green Metallic, met een unieke toevoeging wat zorgt voor een heldere en diepere kleur met nóg meer glans, verwijzend naar het originele British Racing Green. De goudkleurige details maken deze High Performance echt af.

De High Performance, nu in 6×2 uitvoering, heeft maar liefst 530pk. De truck is voorzien van een luchtgeveerde vooras, wat bij de nieuwe generatie FTG nu ook een mogelijkheid is. Daarnaast zijn alle mogelijke opties die te verkrijgen zijn af-fabriek geselecteerd om de naam High Performance eer aan te doen. Zo is deze High Performance uitgevoerd met het uitgebreide Executive pakket, Climate pack, DAF Digital Vision System, DAF- hoekzicht, Xtra Leather Air (draaibare) stoelen, DAF relax bed (verstelbaar) met topper, Exclusive LED interieur verlichting, geïntegreerde standairco, Exclusive DAF infotainmentsysteem met Exclusive speakers, 905L brandstoftanks en specifieke opties voor inzet van zwaar transportmogelijkheden. Met een binnenruimte van ruim 12,5 m³ en een stahoogte van ruim 2.10 verslaat de XG+ iedere andere truck.

Naast het leveren van kwaliteit en service, staat veiligheid bij Bakker Bedrijfswagens hoog in het vaandel. De High Performance is voorzien van een LED Skybar van Tralert in de zonneklep, compacte opstapwerklampen en aan de achterkant zijn twee ledlampen gemonteerd met een verlichtingsdekking van maar liefst 120 graden. Solar Guard Exclusive Truck Parts heeft de zonneklep, onder bumper en spatschermverbreders geleverd en Veap Shield United de sideskirts, strings en een handige Step Extender. Deze verruimt de bovenste opstaptrede zodat de speciale Bakker High Performance klompen goed kunnen worden opgeborgen.

De High Performance XG+ is opgebouwd door Bakker Bedrijfswagens, de vestiging Schadeherstel in Hoogeveen heeft alle spuitwerkzaamheden verzorgd.

Eén reactie op “Bakker presenteert DAF XG+ High Performance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer