BE-Combi Group toont meer laadvermogen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

BE-Combi Group toont meer laadvermogen

BE-Combi Group toont haar innovatieve oplossingen voor het beroepsgoederenvervoer tijdens Transport Compleet, dat gehouden wordt van 5 tot en met 7 september 2017 in de Evenementenhal in Gorinchem.

v.l.n.r.: Bas Brekelmans (afdeling verkoop en verhuur), Adrie Geurtsen (orderadministratie en planning), Henk-Jan Uittenbogerd (directeur techniek en product development) en Niek Slotboom (algemeen directeur)

BE-Combi biedt oplossingen voor het verhogen van het laadvermogen bij alle merken lichte bedrijfswagens in combinatie met een BE-rijbewijs. Door innovatieve oplossingen kan met het PLUS-systeem tot circa 3.000 kg laadvermogen worden gecreëerd.

Het BE-segment is door de invoering van Europese rijbewijsrichtlijnen en de tolheffing vanaf 7,5 ton GVW in de ons omringende landen, sterk groeiende. De innovaties van BE-Combi zijn het antwoord op de vraag uit de markt naar maximaal laadvermogen en groot ladingvolume voor het BE-rijbewijs. Met BE-Combi geeft u uw transportcapaciteit een boost.

Tijdens Transport Compleet ook aandacht voor het ‘lage vloer chassis’, zonder wielkasten in de opbouw en de trekker-ombouw inclusief opleggers voor rijbewijs BE. U vindt het complete BE-Combi-programma op stand 158.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer