LukOil presenteert zich in Gorinchem • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

LukOil presenteert zich in Gorinchem

LukOil ziet in de Benelux een enorm marktpotentieel voor haar producten en komt dan ook graag naar Transport Compleet. De olie-en gasmaatschappij investeerde enorm in de regio en ze is vastbesloten om dat te blijven doen.

De hypermoderne raffinaderij Zeeland Refinery in Nieuwdorp (Vlissingen) is eigendom van LukOil (45 procent) en Total (55 procent). Ondanks de zware tijden voor de raffinage-industrie in Europa blijven de aandeelhouders fors investeren. Zo pompten ze begin dit jaar 40 miljoen euro in de Zeeuwse raffinaderij om haar nog flexibeler en energiezuiniger te maken en om de werkgelegenheid op lange termijn te garanderen. De Nederlandse raffinaderij hoort bij de beste 10 ter wereld op het vlak van efficiëntie en energiezuinigheid.

LukOil is pas sinds 2012 actief op de Nederlandse tankstationmarkt. Sindsdien blijft ze ook op dat vlak grote stappen vooruitzetten. Het begon met de overname van SmeetsGeelen in Limburg, daarna kwam Rotonde in Midden-Nederland en met Auto Maas volgde de geografische aansluiting in Zuid-Holland en Noord-Brabant.

Niet alleen particulieren genieten van de marktbenadering van LukOil – de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen, ondersteund door de beste service van goed opgeleide exploitanten en medewerkers. Ook meer en meer professionals waarderen de voordelen van de gratis Benelux-tankkaarten met online pasbeheer en rapportagemogelijkheden. Zij kunnen niet alleen terecht in de 262 LukOil-station in de Benelux (185 in België, 75 in Nederland en 2 in Luxemburg), maar ook bij een groeiend aantal partners. In Nederland zijn dat vandaag Tamoil, DCBerkel, De Meeuw, Hulshof en Kuster Olie en in België Octa+, Esso Meer en Power. Meteen goed voor 685 tankmogelijkheden in de Benelux. Trucks en touringcars kunnen sinds kort ook terecht in een splinternieuw truckstation met shop en toilet in Rodange in Luxemburg. En speciaal voor Nederlandse transporteurs sloot LukOil een samenwerkingsverband met een bureau dat gespecialiseerd is in het terugvorderen van buitenlandse btw- en dieselolieaccijnzen. Zo kunnen ook zij zonder administratieve zorgen genieten van alle prijsvoordelen waar transporteurs recht op hebben als ze in België tanken.

Ook olie en smeermiddelen maken deel uit van het aanbod van LukOil. Vanuit fabrieken in Finland en Oostenrijk worden hoogwaardige producten verdeeld in een uitgebreid dealernetwerk in Centraal- en West-Europa. Speciaal voor de Benelux-markt zette men in de Oostenrijkse fabriek een R&D-center en een technische afdeling op poten die samen alle nieuwigheden in de transportsector op de voet volgen en nieuwe producten ontwikkelen die een antwoord bieden op actuele en toekomstige behoeften. Die producten voldoen steevast aan de hoge kwaliteitseisen van alle grote vrachtwagenconstructeurs zoals DAF, MAN, Scania, Volvo, Mercedes, Renault etc. LukOIl is in de Evenementenhal te vinden op stand 285.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer