Nieuwe stand voor Dubbeldam • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe stand voor Dubbeldam

Dubbeldam Schade staat ook tijdens deze alweer 13e editie van Transport Compleet gedurende drie dagen op de beurs om u alles te vertellen over haar diensten op het gebied van schadeherstel. Met een nieuwe stand ten opzichte van voorgaande jaren geeft de Dubbeldam Groep een nieuwe impuls aan de presentatie van haar diensten. Zo is gekozen voor een 10 x 3 kopstand met vernieuwde wanden waarop de expertises van de gehele Dubbeldam Groep worden uitgelicht. De stand stelt ook een bumper tentoon.

Met een uitbreiding van een vestiging in Maasdijk aan het begin van 2017 is de Dubbeldam Groep ook dit jaar weer gegroeid. Met deze vestiging heeft Dubbeldam haar werkgebied m.b.t. Truck, Bus & Zwaarmaterieelschade uitgebreid en bedient het nu ook de dynamische transportsector in het Westland.

Met Dubbeldam Schade Maasdijk als verlengstuk van Dubbeldam Schade Schelluinen en Zwijndrecht vergroot de groep eveneens haar slagkracht, wat inhoud dat er nog sneller en efficiënter gehandeld kan worden bij schades.

Ook de reclametak van de groep heeft zich uitgebreid door Bureau W&P uit Papendrecht bij Zreclame te voegen. Hierdoor kan de groep nog sneller anticiperen op aanvragen voor reclamebelettering op trucks, bussen & zwaarmaterieel. Een overzicht van alle diensten wordt tijdens de beurs overzichtelijk uitgelicht. Dat gebeurt allemaal op stand 184.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer