Ga naar hoofdinhoud

R&W presenteert accu voor hoge energievraag

De huidige generatie vrachtwagens heeft een forse energiebehoefte. R&W springt daar op in en presenteert in Gorinchem naar eigen zeggen een ‘revolutionaire’ nieuwe truckaccu van TAB.

Deze TAB MagicTruck accu is ontworpen om de enorme toename van de energiebehoeften in vrachtwagens van tegenwoordig te voorzien. Alle luxe en veiligheid hebben een sterke en betrouwbare batterij nodig. Frequente en onregelmatige stops vereisen een stroombron/accu met voldoende startcapaciteit en mogelijkheid om in zeer korte tijd te laden.  De nieuwe accu heeft een nieuw celontwerp met  zuurcirculatie, die de algemene werking van het actieve materiaal verbetert.

De nieuwe accu is met name geschikt voor bedrijfsvoertuigen met een hoge energievraag. Hij heeft een 15 procent hogere startcapaciteit en een aanzienlijk verbeterde levensduur, waardoor de reële kosten worden verminderd. Tevens is er een 30 procent hogere cyclische levensduur en een verbeterde weerstand tegen onvolledige opladen door frequente stops of lage spanning. De accu is ook beter bestand tegen diepe ontlading ten opzichte van alle standaard batterijen, elimineert zuurstratificatie, een belangrijke oorzaak van voortijdige batterij uitval, heeft de hoogste weerstand tegen trillingen en een zeer laag onderhoud (hybride technologie) voor open batterij en is 100 procent onderhoudsvrij voor smf batterij (ca / ca technologie).

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer