Safeload introduceert Ergobar ladingstang • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Safeload introduceert Ergobar ladingstang

Safeload staat samen met haar collega’s van SBS Security & Safety Products op Transport Compleet in Gorinchem. Op stand 113 introduceert zij de nieuwe Safeload Ergobar. Deze lichtgewicht aluminium ladingstang zet snel en eenvoudig lading in de laadbak vast.

De Safeload Ergobar is de vernieuwde versie van de reeds succesvolle Cargokeeper gasdrukstang. Het lichte gewicht, de eenvoudig instelbare lengte (240 – 280 cm) en de ergonomisch bedienbare hendel maken de Ergobar een gebruiksvriendelijke ladingstang waar chauffeurs graag mee werken.

De Ergobar is een (gepatenteerd) veersysteem met een lichte en een zware veer, waardoor de ladingstang in twee standen kan worden gebruikt: parkeerpositie: met de lichte veer kan de Ergobar onder een constante kracht van 30 kg tussen vloer en plafond geklemd worden.  Deze stand is handig wanneer er zonder lading wordt gereden. Het zorgt voor maximale veiligheid en voorkomt schade aan de trailer; de klempositie: met de zware veer wordt lading met een blijvende klemkracht van 81 kg of 152 kg (afhankelijk van het model Ergobar) vastgezet

Voordelen van de Safeload Ergobar zijn volgens de leverancier:

  • Lichtgewicht (4,5 kg)
  • Gebruiksvriendelijke bediening dankzij het dubbele veersysteem
  • Volgt bewegingen van het voertuig
  • Comfortabele handgreep zonder tandwielsysteem
  • In enkele seconden met 1 hand te plaatsen

Safeload International is gespecialiseerd in ladingzekering en temperatuurbescherming en is onderdeel van de Imbema Groep.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer