Hama sluit partnerschap met Allrounder • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Hama sluit partnerschap met Allrounder

Hama Trucks, verhuurder van trucks en trailers, heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Allrounder Leasing & verhuur. Hierdoor beschikt Hama over vier extra verhuurpunten in Barneveld, Veenendaal, Zwolle en Coevorden.

Hama truck- en trailerverhuur“Klanten worden hiermee directer in hun omgeving bediend. Allrounder Leasing en Verhuur breidt door deze samenwerking haar verhuur mogelijkheden dusdanig uit dat ze haar bestaande en nieuwe klanten breder kan bedienen: van VW Caddy tot vuilniswagen. Naast verhuur verzorgt Allrounder ook leasing van transportmiddelen”, licht directeur Rene Warming van Hama toe.

Ondanks de slechte huidige situatie binnen het transport, verwachten Hama en Allrounder een verdere groei in de verhuur in 2009. “Door de onzekere tijden zullen ondernemingen steeds meer overgaan tot het afdekken van hun contracten door tijdelijk vervoerscapaciteit in te huren. Niet alleen worden de risico’s van stilstand van materieel verkleind maar ook de gehele zorg eromheen uit handen genomen. Bovendien is huren een aantrekkelijk alternatief in tijden waarbij financiering moeilijk te verkrijgen is voor ondernemingen”, aldus Warming.

Lees meer over Hama Trucks in het februarinummer van TTM.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer