Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe truckwash en truckparking in Tiel

Truckers die over de A15 rijden kunnen sinds kort gebruik maken van het nieuwe truckcenter van Biesebos. Op industrieterrein ‘De Medel’ in Tiel staat een nieuw tankstation, een Bufkes restaurant, twee truckwashallen en een carwash. Ook is er een bewaakte parking voor 40 trucks.

Truckcleaning wasstraat TielBiesebos heeft al twee truckwashes in Hoogeveen en Zwolle. Klanten uit het noorden van het land kunnen in Tiel ook gewoon komen wassen tegen dezelfde condities. Biesebos werkt met digitale facturering. Klanten krijgen eens per twee weken een factuur met een detailpagina waarop staat vermeld welk kenteken waar en wanneer gewassen is. Om die reden is het ook nodig dat een transportbedrijf zich eerst aanmeldt bij Biesebos voordat een truck door de wasstraat mag.

Het industrieterrein De Medel is een snel groeiende locatie voor de logistieke sector. Grote transporteurs en logistieke dienstverleners als Kûhne & Nagel, Simon Loos, Mol Cargo, Heuvel Trans, DHL en Mol Cargo hebben zich hier reeds gevestigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer