Ga naar hoofdinhoud

Renault van Spreeuwel Beste Leerbedrijf

Renault Trucks van Spreeuwel is verkozen tot Beste Leerbedrijf 2009 in de categorie Bedrijfsauto. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Innovam.

Renault Trucks van SpreeuwelRenault Trucks Van Spreeuwel uit Hilvarenbeek is volgens de jury het Beste Leerbedrijf in de bedrijfswagenbranche. Roteb Lease uit Rotterdam en Mercedes-Benz Dealer Bedrijven uit Den Haag waren de andere genomineerden. Bij Van Spreeuwel heeft het investeren in leerlingen een positief effect op zowel de instroom in het bedrijf als op de ontwikkeling van de vakvolwassen technici. De jury vat de aanpak van Van Spreeuwel als volgt samen: ‘modern, betrokken, gestructureerd, innovatief en houdt van aanpakken’. Quality manager Rinie van der Putten reageert verheugd op de overwinning: “Service staat bij ons hoog in het vaandel en dat willen we ook in de toekomst zo houden. Daarvoor heb je vakmensen nodig en die komen niet vanzelf. Daarom is het belangrijk ook in moeilijker tijden te blijven investeren in opleiding. Deze mooie prijs is een erkenning van onze jarenlange inspanningen op dit gebied. Het is de slagroom op de taart.” Per 1 oktober jl. is Van Spreeuwel overigens onderdeel van Renault Trucks Commercial Nederland.

De winnaars, rechts Rinie van der Putten van Van Spreeuwel

Met de verkiezing wil Innovam leerbedrijven extra stimuleren om leerlingen een optimale opleidingsplaats te bieden. De mobiliteitsbranche schreeuwt om goed opgeleide werknemers. Leerbedrijven zijn onmisbaar in de ondersteuning en opleiding van deze toekomstige vakmensen. Op dit moment is er een groot tekort aan leerwerkplekken. BOVAG, stichting OOMT, vakbonden en Innovam zetten diverse acties in gang om leerwerkplekken in de mobiliteitsbranche te stimuleren. In dit kader past ook de verkiezing ‘Beste Leerbedrijf’ die Innovam jaarlijks organiseert.

In de categorie Personenauto ging de winst naar Citroën Bertens uit Tilburg. Bij de Tweewielers onderscheidde Harry Meijer uit Lijnden zich ten opzichte van Bikes and Solutions uit Haarlem en BMW Van Harten uit Amersfoort.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer