2000 liter rode diesel gevonden in bestelbus • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

2000 liter rode diesel gevonden in bestelbus

De Koninklijke Marechaussee heeft dinsdagmiddag 5 januari tijdens een controle Mobiel Toezicht Veiligheid bij Nispen, nabij Roosendaal, een bestuurder van een bestelbus gecontroleerd. In de bestelbus werd een grote hoeveelheid rode diesel aangetroffen in de laadruimte.

rode dieselMarechaussees zagen de bestelbus rijden op de N262 bij Nispen en besloten de bestuurder te controleren. Tijdens de controle bleek de 70 jarige man onrechtmatig gebruik te maken van handelaars kentekenplaten. De Marechaussee heeft hier proces verbaal van opgemaakt.

In de bestelbus troffen de Marechaussees een grote hoeveelheid rode diesel aan waarop zij besloten de Douane ter plaatse te laten komen. Hiervoor wordt proces verbaal opgemaakt en krijgt de man een naheffing voor de accijns.

Omdat de bestuurder aan geen enkele voorwaarde voor het vervoer van gevaarlijke stoffen voldeed heeft de Marechaussee de Inspectie Leefomgeving en Transport ter plaatse gevraagd die ook hiervoor proces verbaal zullen opmaken.

Eén reactie op “2000 liter rode diesel gevonden in bestelbus

  • Dit is natuurlijk belachelijk, het hoort niet dat er in een bestelbus zomaar 2000 liter aan rode diesel gevonden word, ik hoop dat dit in de toekomst vele malen minder word

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer