Ga naar hoofdinhoud

Toscon eerste servicepunt Ford Trucks in Nederland

Ford Trucks heeft een overeenkomst getekend TIP Trailer Services voor de uitbreiding van zijn aftersalesnetwerk in West Europa. TIP zal garantieservices en onderhoud voor Ford Trucks aanbieden. In Nederland zal Toscon Trailer Service, onderdeel van TIP , op de locatie in Maasdijk starten met deze service.

Ford Trucks is momenteel bezig om haar aanwezigheid in West-Europa snel uit te breiden. De verkiezing van de F-Max tot International Truck of the Year 2019 heeft als een vliegwiel gewerkt voor het model; de interesse is groot.

Serhan Turfan, vice-president van Ford Trucks: “Wereldwijd groeit Ford Trucks snel als een bedrijf dat zijn 60 jaar ervaring combineert met de mogelijkheid om efficiënt te produceren voor verschillende markten. De wereldwijde waardering en aandacht voor de F-Max, die we vanaf nul hebben opgebouwd, was een belangrijke drijvende kracht achter de uitbreiding van onze internationale groeidoelstellingen. Parallel aan onze groeidoelstelling op de West Europese markten zal de samenwerking met TIP Trailer Services aanzienlijk bijdragen aan ons streven naar continue klantenondersteuning. We geloven dat deze samenwerking voor beide partijen zeer vruchtbare resultaten zal opleveren.”

Chief Operating Officer Paul Beadle van TIP Trailer Services geeft aan: “We zijn erg blij met het aangaan van deze samenwerking en kijken uit naar het ondersteunen van Ford trucks bij hun strategische groeitraject in West Europa. We denken dat dit voor beide partijen een geweldige samenwerking vormt die vele voordelen zal opleveren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer