Goodyear presenteert OmniTrac op Bauma • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Goodyear presenteert OmniTrac op Bauma

Goodyear pakt dit jaar op de BAUMA-beurs in München uit met zijn producten en oplossingen voor wagenparken in de bouwsector. Naast het onlangs aangekondigde Goodyear OmniTrac-bandengamma voor gemengd gebruik, dat zijn debuut beleeft op deze beurs, richt de bandenproducent ook de schijnwerpers op zijn Goodyear Proactive Solutions TPMS Heavy Duty, zijn EMTrack-bandenmanagementsysteem en de TL¬¬-4A-terreinband.

Goodyear is te vinden op stand 224 in hal A6 op Bauma 2019, dat in de Messe München wordt georganiseerd van 8 tot 14 april 2019.

“Goodyear biedt een breed gamma aan banden en bandengerelateerde oplossingen voor alle voertuigen in de bouwsector. Het toenemende gebruik van dataconnectiviteit op voertuigen biedt talrijke mogelijkheden om oplossingen voor bandenbeheer te integreren, om op die manier bandengerelateerde problemen tot een minimum te beperken en de downtime en de kosten te verminderen. Het Goodyear Proactive Solutions TPMS Heavy Duty en het EMTrack-bandenmanagementsysteem evolueren voortdurend, en gebruiken de nieuwste technologie om niet alleen live feedback te geven, maar dragen ook bij aan een optimale werking van de voertuigen. De total cost of ownership wordt hierdoor beperkt”, aldus Octavian Velcan – Managing Director OTR voor EMEA – bij Goodyear.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer